[vc_row css=”.vc_custom_1560420909667{margin-top: 80px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Het is fijn als er iemand met je meekijkt. Of je op de goede weg bent, het net nog iets beter kunt doen. Waar je energie in stopt maar geen energie meer in zou moeten stoppen. Of waar je wellicht kansen laat liggen.

Orange Monkey kijkt graag met je mee of je huidige marketing en social media activiteiten doen wat je graag wilt.

Of je nu de marketing inzet voor sales, bewustwording of voor het delen van je kennis. Het juist inzetten van je marketing hoort je iets op te leveren. Levert jouw marketing niet helemaal op wat je er zelf van verwacht hebt? Dan helpt het om er met een frisse blik naar te laten kijken.

werkwijze
Intake
We gaan met elkaar in gesprek om je huidige marketingactiviteiten te bespreken. Wat zijn je doelstellingen en welke kanalen gebruik je op het moment? Wanneer er een goed beeld is ontstaan van de doelstellingen gaan wij verder met de analyse.

Tijdens de analyse kijken wij met een kritisch oog naar je website en social media kanalen. Hoe worden de kanalen gebruikt en passen de berichten bij je doelen. Is er een goede koppeling tussen je social media en je website. Komen je doelen goed naar voren.

Wanneer wij de analyse klaar hebben. Schrijven wij een aanbevelingen rapport. Hierin staat vermeld wat goed gaat en wat aandachtspunten vraagt. Hierin zetten wij ook praktische tips en adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1560421039425{padding-top: 100px !important;}”]

    [/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]