[vc_row css=”.vc_custom_1560420909667{margin-top: 80px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Je wilt iets gaan doen met je marketing? Of je marketing naar een volgend level brengen. Weet je niet goed hoe je je marketing moet gaan inzetten? Op welke kanalen je je moeten gaan richten of wat je boodschap wordt.

Orange Monkey denkt graag met je mee hoe je het meeste uit je marketing kunt halen. Dit doen we voor zowel organisch als betaalde marketing. Wij kijken met een frisse blik mee naar je marketingdoelstellingen.

Werkwijze
We gaan met elkaar in gesprek om je marketingdoelen SMART te maken. Daarnaast kijken we mee of je marketingdoelen binnen je strategie passen. We horen ook graag wat er al wordt gedaan op gebied van marketing en wat hierin de resultaten zijn. Wat voor jou werkt en waarin je wilt investeren.

Aan de hand van het gesprek gaan we aan de slag voor het maken van je marketingstrategie. Hierin geven wij aanbevelingen en een sterk advies hoe je je marketing kan inrichten. Deze strategie bespreken we met elkaar en passen deze aan waar dat wenselijk is.

Aan de hand van je eigen marketingstrategie kan je aan de slag. Daarbij zullen we ook de mogelijkheden bespreken om je op weg te helpen bij het opstarten van je nieuwe marketingstrategie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1560421039425{padding-top: 100px !important;}”]

    [/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]